2009-11-28 | 22:45:03
Twilight träff 2


Idag har jag varit i stadsbiblioteket för andra gången som jag kommer ihåg :D! Förra gången var jag i stadsbiblioteket var jag på en twilight träff, likaså nu :) Jag gick med Anna förra gången och idag gick jag med henne igen fast med Lisa :D
På träffen skulle man måla t-shirtar och sånt, hahah, vi målade tillsammans på en :) Jag gillade den jättemycket :D! Anna provar den på bilden, på det tomma stället vid magen ska vi skriva citater.
Dagen har varit kort sagt roligt!
Juste, tänk, jag glömde säga den viktigaste saken x] På twilight träffen hade man quiz, och man skulle vara 4 i varje lag och vi kom 2:a :O!
På våra tävlingslappar skrev vi våra namn, jag skrev Banan, Donkey, Mathilda och Galen xD
Vi vann inte twilight böckerna men vi vann boken ovanför på bilden. Den är ganska bra, men inte lika bra som.... Hahah, ni vet vad x]
När de ropade upp 3:an och det var inte oss trodde jag redan att vårt hopp var redan ute så jag brydde mig inte mer, haha.
Och de ropade upp Banan, Donkey och Galen, hahahha, jag reagerade direkt när de sa Donkey, hahaha, vem skulle ha ett namn som Donkey, hahhahahahahahah xD, GARVAR SKITMYCKET när jag tänker på det xD!!!!
Dagen var ROLIG!

Tjejen som gjorde denna träffen var snäll :D Hon heter Nina Kartal :) Här kommer det snart bilder på träffen ---> Twilightprojekt

2009-11-20 | 22:18:15
GLAD 091120


Texten låter så vackert <3 Och bilden likaså, eller vad jag tycker, hahaha.

Okej, idag är jag suuuuuuperglad :D Det finns 4 anledningar till det!!!
1. Det är fredag.
2. Jag fick mina Twilight böcker idag.
3. New moon premiär.
4. New moon's ålders gräns har sänkt, gissa om jag är glad :D?!

Hahaha, jag har redan reserverat biljetterna för länge sen även om det var 15 årsgräns. Måste ändå försöka på något sätt! Om 2 dagar ska vi gå, iiiiiiiiii!!!
Vet ni, jag fick veta en sak från min svenska lärare, i november, just i sverige, har det bara lyst 3 soltimmar.

Jag har ändå läxor kvar, sigh, allt som är bra har en dålig sida.
"Ljuset har alltid en skugga"

2009-11-16 | 19:08:35
Nöff nöff flu xPGahhh, för 5 timmar sedan tog jag mi spruta i skolan. Än så länge har jag inga biverkningar (hoppas inte heller att jag ska få xD!), men jag har träningsvärk :'(
HATE PIGS :@! Jag höll inte mitt löfte igår, sorry, gjorde läxa och sen invanderade min bror datan. Jag ska updatera mer, men jag kan inte lova, hahahaha xD!!
2009-11-15 | 16:30:47
HATAR RUBRIKER XDVaknade 11.30 idag xD, sov 3 igår :'(
Det var jackan jag köpte, hahaha, kanske ni tycker den är ful "/ Men jag gillar den, för den är anime-aktig!!! Åh, jag har saknat manga så mycket, men nu, nu ska jag läsa mer :D!
Ska blogga mer under dagen, just nu gör jag en illustration och lyssnar på musik. Ska också göra NO-läxan, har en deadline till vecka 48 (?!). Måste jobba på, haha, jag jobbar tillsammans med en bra grupp ^^.

Bye bye ♥ Hhahaha xD
2009-11-13 | 21:07:38
Fredag den 13 aka Otursdagen


Jag älskar Breaking Dawn citatet <3 Jag skrev citated på Bilden blev inte exakt likt för jag kom inte ihåg xD

Okej, idag hade jag otur, för första gången på terminen var jag aktiv på idrottslektionen, hahaha, men så kom oturen. Jag stukade mitt finger med en basketboll, grym jag är va :D? Men det går snart över, hehehe. För nu kan jag skriva på datan ^^
Jag har också farit till stan idag, kom hem med en jacka, kanske jag visar upp den på bloggen :D? Jag köpte den i alla fall på H&M. De hade erbjudande så jag tog den, heheh.
Jag ska göra en ny bloggdesign snart ;)


 

På citatet står det:

When you loved the one who was killing you, it left you no options.
How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one? If your life was all you had to give, how could you not give it? If it was someone you truly loved?

2009-11-10 | 19:58:13
NM 09 <3333Jag har tråkigt!!!!! Jag vill blogga men min bror har invanderat datan :@ Åh, jag längtar tills new moon <3, fattar inte hur snabbt tiden går. Jag har gått 2 månader i min nya skola, och juste! Det snöar hos oss idag, redan i början av november!!! Egentligen är det inte snö, skulle hellre kalla det för slask, hahaha, åh, jag hatar det :@

Tillbaks till skolan, allt funkar bra ju :D Hehehe, jag måste vara lite ego och skryta ibland ju ;)
Och så suger jag på att sminka mig *sigh* Jag önskade att jag var naturligt fin, men det är jag inte, vad ska jag göra åt saken... JAG HATAR FONDATION, ALLT SMINK :@!

Lots of love, ihhhhhhhhh. Ok, det lät totally not me, hahaha, xD, aldrig att jag säger så xD