2011-06-28 | 00:49:24
2011


Hahaha, herregud, tiden flyger bara förbi :O Jag har inte bloggat på månader och kommer troligen inte heller blogga så ofta... Skolan har tagit upp all tid som vanligt och jag förväntar mig att det bara kommer bli värre och inte bättre på något sätt. Och bilden är bara slumpmässigt valt eftersom jag orkade inte ladda upp någon speciell bild och denna bild fanns ändå i arkiv.

Hahaha :D det är min framsida på min novell som förresten suger eftersom den inte har någon linje ALLS, och rubriken heter "Ett rosa fluffigt muffins" så vad ska man förvänta sig xD? Jag har blivit bättre på att rita killar ;) Men inte helt och hållet, jag kommer utvecklas ännu mer (YAAY)!

Idag har jag inte gjort något speciellt, jag har läst berättelser som jag vanligtvis brukar göra och bläddrat bland facebook i timmar (hur rastlös kan man få vara? Tills det dödar en O.o!) och så har jag skaffat mig en tumblr. Haha, kommer inte länka den, om någon ens vill veta vad den är, haha.
Sen så har jag färglagt bilder och läst tre-fyra bloggar som jag bara läser nu. Annas, Sonjas, Fokis och Megapixlars :D.
Och så har jag ritat en bild på mig för jag ville ha den som profilbild i tumblr xD.