2009-08-29 | 22:18:14
Facebook | MSN, lalalalal.....


Denna bild är så sann, heheheeh! Älskar min gubbe, moheheheh. (OMG, mitt skratt låter så häxaktig, xD, hahahahah)

Yelloh! Idag har jag varit hemma hos min mormor ^^ Alla kusiner samlas typ där varje lördag. Hahahah, vi hade jätteroligt! Vi var inne på våra kusiners facebook-konto och spelade "word challenge". Tråkigt tycker man ju men hahahaha, vi hade roligt. Det var lite från min dag som är såååå tråkig, moahhahahaha. Jag har också en egen facebook konto hehehe. Kan nu typ inte rycka mig därifrån tack vare en person som tipsade mig om spelet. Det är inte word challenge, utan restaurant city.

Just nu sitter jag och chattar med Amj och får skrattattack. Hahahahahaha.

Man måste säga att jag har varit bra dessa dagar, hahahah, jag uppdaterat, OMG, ett mirakel. Hahahahah, men det är tack vare AMJ som sa till mig att göra det xDD Och jag skriver också mycket text så ge mig ett MVG, heheh.
2009-08-28 | 19:50:48
Repeat again


Bara en random manga bild (en ful)! Men det är Bella från Twilight i manga.

Så ja, idag hade vi skola som vanligt -.- Första lektionen var SO, mycket svår, urgh, förstår mig inte på demokrati. Jadå, första gången vi har idrott sen vi började skolan. Vi gjorde inget så jag är glad, hahahaha, hatar idrott xP! Jag kom hem klockan 2 och jag var trött.

Herregud, i högstadiet är det verkligen tråkigt och svårt :O! Just nu, i nästan alla lektioner får man i uppgift att skriva om sig själv. Inte särskilt roligt när man får upprepa det 3 gånger. I svenskan ska man då skriva en BOK om sig själv (7 kapitel), i engelska språkval ska man skriva ett brev om sig själv. Och något mer som jag inte kommer ihåg.

Ska uppdatera mer!
Hoppas denna inlägg funkar, annars får jag damp :@!
2009-08-26 | 16:57:56
Läger ^^
Jag var då på läger i måndags och tisdags ^^. Roligt var det :D Men det var ganska äckligt xD, hahahaha. Man blev MYCKET trött! Jag tänkte ha en bild som förklarar lite av historian, bara början för jag orkade inte rita mer, muhahaha.

Hade en adidasväska med mig ^^ Blå och svart, ungefär som bilden nedanför.


Här är bilden som var från början. Vädret var MYCKET FIN btw!Huset stank mögel, euw.... Vi lekte mycket under dagen ^^ På kvällen skulle man sova, jag fick dela rummet med min kompis ^^ men fick också dela rum med en tjej som vill sova hela tiden -.-'. Jag och min kompis spelade kort hahaha, hon fick lära mig hur man delar ut kort SNABBT. Hon är grym! Varje gång den andra tjejen vaknar var vi tvungna att släcka lampan... Inte roligt -.- Man kunde nästan ändå inte sova eftersom 16 elever var vakna i huset och lekte hela tiden. Bokstavligt talat! HELA TIDEN -.-' De slutade vid 5 eller något. Jag kunde knappt sova, sovde kanske någon timme eller så. Oj, glömde att säga jag ville sova i övervåningen först men det fanns en spindel där så jag blev rädd, hahah, då stack jag ner till min kompis och sov med henne. Otur för henne, hahahahah. xD
Men det mesta av natten skrattade vi, HAHAHAHAHAHAHH, xD. Jag kommer inte skriva allt för det kommer bli FÖR LÅNG text. Under första dagen så vadade jag och kastade mackor ^^

Byebye, sorry för dåliga uppdateringar, GOMENESAI (förlåt på japanska xD)
2009-08-18 | 19:46:08
I'm alive but I start to suffer
OMG! Hur många dagar har jag nu inte bloggat igen. Hmm, tror det är 5 dagar, hehe. Åhnej, jag hade skola idag. Egentligen inte, vet inte, haha, det var nog upprop. Men min klass :'(, nooo, haha, gillar inte de :P Tänk, jag går i 7:an nu. Nästa år ska jag gå i 8:an ochfå betyg men så långt tänker jag inte tänka haha. Måndag nästa vecka kommer alla 7:or i skolan att åka till läger. Har inte bestämt mig om jag ska sova över. Hahah, 75% vill jag ;P.

Om jag ska sova över blir det ingen bloggning vilket är vanligt här, haha. Yippi, vädret är bättre nu men imorgon ska vi spela brännboll (jag suger) :(. Sen är det så att jag vill mina kompisar ska komma till min klass. Urgh, vill och vill :O.

Jag har gjort en fashion illustration (KLADD) som visade sig vara fin, hehe. Den är ritad i Adobe Illustrator CS3


NO COPY, NO COPY, NO COPY, NO COPY, NO COPY, NO COPY, NO COPY, NO COPY, NO COPY, NO COPY,
2009-08-12 | 18:28:46
Älskar 11.20.2009
Kan ni gissa varför jag älskar 11.20.2009? Den första som svarar rätt får länkning :D Men det räknas inte för min kompis, hahah, hon vet redan xO.Så nu har jag inte bloggat igen -.- . Shiet, hahaha, jag tycker det är tråkigt att jag inte gör det oftare nu när skolan kommer om 6 dagar O.o. Jag undrar vad jag har slösat min sommarlov med. Hmm, ahh, nu vet jag, xD, chattat och pratat om struntprat. Hahahah, typisk mig xD Vill så gärna lägga upp en video som jag har gjort men jag kan inte. Dumma blogg :@! Den ändrar om min kod hela tiden, hahah.

Jag vill gärna lägga bilden på killen från Twilight men vet faktiskt inte haha. Tänk om er hjärta stannar O.o. Hoppas att det inte är mitt fel då. Hahahah, det är hans fel om det blir så. Hahahha, näe skoja ;)
Visste ni att jag ÄLSKAR att sminka :D. Och rita, hehe. Smink är som konst på ansiktet, roligt, hehe. Tyckte illustrationen jag gjorde blev så fin :P. Hhahahahh.

Vill också veta vad du tycker, hehe ^^

Jizez crize, hur kan jag skriva så här mycket O.o, hahahah.


Yeee, har bytt design. Lika, men ändå, hahah. Snygg va? Hahaahha. Stoooooolt :D
Chattade med kompisar. Ska äta kvällsmat nu, heheh. Jag har också illustrerat en "dock/person" på en sajt. Allt var gjort i photoshop, det menas jag gjorde det. Hehe.


NICE
2009-08-07 | 22:24:30
Random msn


cute, höh? Min kompis ritade denna :D Jag bara datoriserade den. Hhahahaha. Jättesöt va? :D Men enligt henne är det assöt, hahahah.

Sorry, jag har inte hunnit blogga de senaste dagarna.

Anledning nr 1; Bra väder/ dåligt väder.
Anledning nr 2; Denna kompisen som ritade bilden chattar med mig hela tiden. (JÄTTEROLIG :D)

Hahahah, ska komma snart med mer bilder. Hahahah, en kille från twilight, men varning, er data kan explodera (bara kompisen förstår, hahaha)Åhh, längtar, om 2 veckor, dvs när skolan börjar, ska jag få mobilen. Om inte mindre :D. Längtar så mycket. Delvis för att jag vill sms:a med mina kompisar. Delvis, nääe, vill sms:a. Hahahahaha. I luuve texting xD. Haha
Övermorgons imorgon (torsdag) ska alla mina kusiner från 10-13/14 år till Belgien. Haha, jag ska bli ensam med småbarnen.

Igår var en helgrajt födelsedag!! Min kusin, hahah, hon var skitsnygg ^^ Och hennes tårta som hennes största syster gjorde var MAGNIFIKT (staving? xD). Delicious

I alla fall, ni som har haft mobilen, suger den eller äger den? xD Det vill säga kvalitén och hållbarhet, haha.
2009-08-02 | 00:07:33
090802
För det första säger jag väl, grattis kära kusin som fyller 12 år idag ^^ Hahaha, klockan e 00.01... Igår, (3minuter sedan var det 1/8) orkade jag inte skriva... Hahah, chattade med min kompis. Hon gör så att jag gråter. Hahhaha, hon gör så att jag skrattar såååå mycket att jag gråter. Ahahahaha. Men jag har också ritat en bild på bebis-nalle puh.Den 30:e juli var jag hos mormor då. Vi lekte som vanligt, hehe. Vi lekte även chinaschack. Jag förlorade en gång och kom 2:a en gång. Hahha. Sen så kollade vi på Americas funniest videos. Hahahha, skitroliga, hahahah! Samtidigt som vi kollade på den åt vi majs. Hahah, min moster stack en pinne i majsen så det såg ut som om man åt sockervadd. Hahaha.

Cya later! About 10 hours ;]

BTW, vad tycks om bebis nalle puh då xD?