2009-07-30 | 17:53:10
I had fun today ^^


Ritad i Illustrator, hehe.

I natt sov jag klockan 2... Hahah och jag vaknar 10. Dålig sömn, xD; men därefter har vaknat åt jag lite, satt och och läste "Tagg i hjärtat". Kl.11.30 åkte jag till Vahalla med min mormor, morbror och släktingar. Hahah, det var rolig, jag simmade 200 meter och sen däckade jag, ahahahha. Då lekte jag med min kusin (längst till höger) ett tag. Kusinen i mitten simmade 5 varv, haha, sen lekte vi bara.

Men tills nu har det inte hänt nåt speciellt, förutom att jag skriver något i bloggen igen, ahahahah! xD Nu ska jag kolla på Våra Värsta År även om jag kollar på repris. Ska forsätta på en illustration som jag är VÄLDIGT nöjd med, hehe. Grattis till den som orkar läsa HELA TEXTEN, AHAHAHAH XD!

Cya!
2009-07-28 | 21:58:22
Orkar med inget...
Hahaha, så nu har jag inte bloggat på länge igen. Anledning nummer 1 är ju att orkar inte. Anledning nummer 2, hahahah, vädret påverkar min humör. Idag var det ju bra väder ^^ Hahahah! Men jag har inga bilder att visa för att jag har ingen Illustrator i min Mac -.-

Hehe, idag, gick jag ut med "Lazy" och "Twilight-nörden" (ahahahha xD!). Vi hade roligt tills det regna. Hahah, jag är en fegis så stack hem. Men det varade bara 5 eller 10 minuter. Men ska jag försöka att blogga mer. Hahaha.


Ingen kopiering ©!
2009-07-16 | 21:06:42
Right Now


Random bild. Flickan gjord i Illustrator :D! Men hon ser ful ut xD.

Just nu så spelar jag data. Inget att göra typ. Men jag ska städa nu. Byebey
2009-07-14 | 23:07:08
I've made holes


Har jag berättat nyheten? Näe då xD. Haha, den 8 juli så gjorde jag hål i öronen. Då var jag tretton år. Haha, mina örsnibbar är småa så jag fick vänta tills jag blev lite äldre. Vad jag gör just nu.. Tja? Jag läser Om jag kunde drömma såklart :D! Haha, mitt nya alias borde nog bli twilight freak! Den här veckan ska jag kanske gå till Universeum.

Btw, har ni hört att en Goothia Cup har fått svininfluensan? Jag är riktig rädd för den :(

Illustration på väg nån gång :]! (Hemligt, de flesta saker som jag börjar med gör jag aldrig klar! xD)
2009-07-10 | 21:12:15
JacketHahahahah, jag har inte uppdaterat på länge va? Men det är så att jag är rastlös och har typ inget att göra. Min fjärrkontroll till TV:n är sönder :'(. Så jag spelar data... Haha, men vem vill gå ut i denna slaskiga tråkiga vädret? Har ritat 4 teckningar som jag inte orkar göra klar.

Bye bye. Ska försöka att uppdatera mer :D Men det är roligare att få kommentarer :].

bloglovinbloglovinbloglovin
2009-07-02 | 23:19:57
Coffee, yumm... Not!


Bild ritad i Gimp i Mac Os.x


Blä, kaffe är äcklig :P Hahahah xD Men jag gillar deras koppar. Särskilt den i Liseberg c(; Kaffe smakar beskt tycker jag :O Samma sak med te. Hahahha, gillar varken av de xD.

Vad tycker ni om den slarviga illustrationen och hur kaffe smakar?