2010-02-27 | 10:34:52
Please... Don't leave me

Gjord 2010-02-17, Adobe Illustrator, Mesh tool
Denna bild har extremt copyright! Hahah, älskar den :P

Tja, denna bild har jag gjort som sista dagen jag bloggade xD, hahah B-) Men jag orkar inte blogga, men det är bättre än att inte blogga alls, hehe, skolan tar väldigt upp mycket tid från mig TT^TT! Haha, men jag ritar ständigt C(=, jag håller på att måla en manga tjej i photoshop nu, ritade linjerna först i illustrator (linjerna blir "mjuka och runda" istället för hackiga som i PS, haha xD Den bilden som jag håller på är jag också superstolt med =D

Men jag ska blogga på lördagar, det är ett måste, haha :D
Visste ni? :O Har alltid tyckt att hemspråk är tråkigt, läxorna alltså, annars är det roligt x) (går i det vietnamesiska hemspråket)... A, iaf, för första gången finner jag faktiskt en läxa intressant :D, NO och ozon-lagret osv, yeey, haha, kemi är rolig :P

Jaa, jag glömde förklara varför jag valde just denna rubrik!! Det är för att bilden representerar sommar och när vi väl ha sommar så vill jag inte att den ska lämna mig ;(
Bilden är ritad efter en referens när jag gick i ettan xD


Enklaste bilden men snyggaste av alla bilder jag har gjort tycker jag xD! Bokstäverna har jag inte ritat :P Utan jag har fotat de med min mobil i Panduro, hahaha, busig är jag B-)

Jag har haft det här fönstret öppet i många timmar och NU börjar jag att skriva i den, hahhaha, suck, sportloven är allmänt tråkig! Och när jag är i skolan så längtar jag efter loven -.-' På sommaren måste jag göra något roligt, kommer inte ta hem datorn, då kommer jag vara fixerad vid den (jag har problem T_T, älskar internet<3). Så på sommaren ska jag träna min kondition och gå ut istället, det kommer vara mycket roligare :D! Jag skulle också vilja gärna gå ut nu men det är för kallt "/...!
Men jag gick ut ändå igår, haha, till stan :) Men det var också tråkigt, bara butiker :p Jag gillar inte att shoppa, så tråkigt!
1. Man måste tränga sig bland folk...
2. Man ska leta efter ett snyggt plagg.
3. Antingen är den för liten/stor, ful, dyrt.
4. Och suck... Då måste man leta efter en annan </3

Hahah, vet inte vad jag ska skriva mer, men jag börjar märka att jag har en talang för att skriva långa texter om en sak eller onödiga saker xD

Oj! Jag glömde tillägga!!! NÄR TAR SNÖN SLUT? DET ÄR SNART MARS!


Klicka på bilden om du vill ha en större bild xD, hahaha...!

Som ni ser på rubriken är det alla hjärtans dag och kinesisk nyår idag :)! Det innebär att jag ska få pengar, hahaha xD. Jag är uttråkad till max xD! I'll go about an hour to my grandma because I'll celebrate new year with my cousins and family, hahah, my mom is choosing her clothes now!!! Wow, hahah, I'm already done with everything, the only thing that remains is waiting.... B-O-R-I-N-G I don't know what to do, that's maybe I'm sitting here on my bed with my laptop in my knees and writing in the blog in english (I'm having an amazing poor english, right?), hahaha :)
But I'm also texting messages with my friend, but she answers me after3-5 minutes, naaat funnihh!!
Hahahah :D
And my mom just walked past me and she took my cellphone -.- Well well, I have my computer or the laptop, hahaha xD, whatever.
This entry was just soooo unnecessery!!! Hahah, let's take focus on the picture instead of this strange text, the picture is cute, isn't it?

Good bye xD
PS. I have to mention that even though my english quality is quite poor, I think I have become better, hahaha (Y)

But I wish that I'll be better!!

SHOOOOOOOOOOOO (prövar ett nytt hej uttryck, tycker de andra e för tråkiga xD, och jag är trött nu så jag säger sådana saker, heheh). Hahah, jag chattar med en kompis nu, skitrolig xD!!
Tjaa, skolan har tagit sitt slut, yes! Jag gillar svenska-lektionerna, vi fick i läxa att se på ett tv-program och skriva om det. Ett referat :) Jag valde Simpsons, yeeey! Simpsons forever, uuj, som jag sa, skriver galna saker när jag är trött, måste sova!
Och jag gillar matte, hahaha, bara för att jag fick många poäng på provet (Det är bra att skryta ibland... Jag blir ju glad av det ^^ Hahah). Och i NO fick jag 78/80, glaaaaaaaaaad!!!

Och så har jag hållit på med gradient mesh ett tag, kanske ska jag lägga upp bilden jag håller på men :P? Men inte nu, för jag är inte klar ^^

I'm giving you a picture to describe my week ^^


Och jag har stavfel, as I said, I do not fit as an "owl", hehehe, my brain gets stuck :(
Bye, I'm going to eat and sleep now :D <-------- Anna would say I'm a pig if she saw this^^ Or Lisa, I don't know xD

2010-02-03 | 09:10:55
Orka...!
Jag har SO-lektion nu och jag orkar inte med det, min del är iaf klar :) Och jag orkar inte blogga, heheh lat you know ;D
Men jag stör mig på vissa killar i min klass -.-'''''


Detta är en gammal bild, skapad 2009-12-29 och allt var gjord i Illustrator xD Jag orkade aldrig göra klar den, suck, hehehe, men jag gillar färgerna. De smälter samman.

Det finns många i min klass som har blogg, haha, visste inte det xD. Men roligt, eller? Hahaha, lite random text!
Ska kanske blogga senare då jag har datorn igen, i datorkunskap!