Yooo!!! Näst sista dagen i året! Otroligt snabb tiden går, jag kommer ändå ihåg vissa saker som om det hände igår... Och just nu tycker jag att för varje år som går blir värre? Miljön, ekonomin... Man ska alltid tänka på det positiva på det som kommer men det negativa börjar sakta men säkert överskugga det goda. Tja...! Detta ska i alla fall inte föreställa som ett deppig inlägg "/ Men jag fastnar alltid vid mina tankar, hehe.

Idag har jag åkt skridsko med mina kusiner och två vänner, det var ganska rolig (tycker jag). Men jag suger på det mesta så vad hände när jag åkte skridsko -.-? Såklart ramlade jag! Många gånger också, sigh, haha, det första fallen blev värst, jag känner fortfarande smärtan från händelsen. Tur nog börjar den tonas bort, yeey! När jag tog av mig mina skridsko- de var inte mina, jag hyrde dem (30 kr)- så blev det lite kallt, i alla fall, jag tog på mig mina stövlar, herrejösses, det kändes som om mina fötter vandrade i paradiset, sååå stor var skillnaden.
Haha, mina två vänner (C&C<-- CHANEL, HAHA!) som vanligtvis är vääldigt varma var väldiiigt kalla den här gången, ghahahah! Jag som är vanligtvis kall, var varm den här gången :O? Men det är ju tack vare min mamma som varnade mig om temperaturen (den var -9 grader) så jag tog på mig en tröja, sen drog jag på mig en extra varm polo. Till sist tog jag på en kofta/cardigan och därefter en TJOCK jacka+mössa. Man behöver väl inte undra var det var för anledning till at jag inte frös?
Jag åkte skridsko från klockan 13-16 :D!

Inlägget är inte slut än... Förlåt, hahah :) Detta är för att återgälda alla mina inlägg jag har missat, hehe! Jag har inte haft lusten att blogga bara :)

När jag kom hem så dök jag ner i min mjuka varma säng med macen i händerna ♥_♥ Haha, sedan gick jag in på bloglovin och läste bloggar (såklart -.-''!). Därefter gick jag in i facebook och sen så hade jag tråkigt, så jag gick in i photoshop och gjorde den här bilden, hahah :D Jag gillar den (Y). Flickan i bilden har jag gjort för längesen, tänkte lägga den in i bloggen men hade inte någon passande tillfälle (N).

Jag gillar den så mycket att jag har den som bakgrundsbild både på den stationära datorn OCH macen, haha, kanske borde jag byta bakgrundsbild på mobilen med :D? Just kidding, jag kommer antagligen tröttna på den efter några dagar...
Men ändå, så tror jag att jag kommer älska denna, hihi, för den innhåller två saker som jag gillar, svart och glödande färg ♥.

Whatever, bloggar mer imorgon om jag orkar, hahaha :)



2009-12-25 | 00:19:22
Merry Christmas!


Haha, rolig bild va :)? Jag är stolt, gjordes i Mac, Gimp. Jag hade ingen mus utan jag använde styrplattan och just denna gången använde jag bara penseln, inga banor, haha (Y)


GOD JUL I EFTERSKOTT (ungefär 30 min?)!! Haha, idag har varit som en vanlig lördag, gick hem till mormor och firade jul. Jag tyckte att det var ganska tråkigt :P Haha, whatevah, måste sova snart för annars kommer min mamma bli arg! Hihi, bye <3 Bloggar mer imorgon om jag hinner :D
Vad har jag blivit kär igen? Jo, nämligen twilight, hahah, men jag är inte lika besatt av den igen som förut. Varför har jag inte bloggat igår då? Haha, för jag hade nämligen ingenting att blogga om :) Jag är lika rastlös som vanligt (!) och jag chattar hela tiden. Inatt, asså (3 dec 00:00) sov jag, hahah B-) och jag vaknade 04:00. Sen somnade jag igen och efter 4 timmar vaknade jag igen. Som mönstret påföljer så somnade jag, hehe, aa, då vaknade jag 11:00 för jag kunde inte andas. Min näsa var täppt... Det här lovet suger verkligen, haha, jag har inget att göra och så är jag förkyld och sånt, inte roligt... Än så länge (som Homer Simpsons säger!). Jag tänker sova tidigare idag och jag hoppas att jag inte vaknar var fjärde timma för jag har svårt att somna igen när jag är inte trött. Min madrass blir oehört varmt när jag ligger på den i omkring 5 minuter. Eller så är det jag som blir varm, hehe...!
Just det! Imorgon så är det jul, otroligt snabb går tiden, jag blir nästan lite förvirrad, haha. Vanligtvis så brukar jag alltid följa med tiden, kan inte förklara denna mening, haha..! Men i år så har mycket förändras tycker jag och så snöar det!
Det är kallt men utsikten är vacker, vitt.
Jaja, jag skulle egentligen ägna det här inlägget åt att berätta varför jag blev kär i twilight/taylor igen men det verkar som om att jag alltid blir dishraterad av andra saker, haha, ja, åter till saken. Jag blev kär i twilight igen för denna video:

2009-12-21 | 14:53:03
Fly through the wonderful music

Bild tagen från Google

 


You are fine
You are sweet
But I'm still a bit naive with my heart
When you're close I don't breathe
I can't find the words to speak
I feel sparks
But I don't want to be into you
If you're not looking for true love
No I don't wanna start seein' you
If I can't be your only one

-------

 

Låten är jättebra, hahah, den är gammal, det vet jag men den kom plötslig upp i mitt huvud bara (Y)! Jag gillar egentligen inte Vanessa Hudgens jättemycket men bara melodin och texten är bra så är det OK ;) Jag är uttråkad, hahah, jag vaknade 9 idag troligen och letade som en galning efter min mobil! Och den var under min kudde -.-

Nu chattar jag med mina vänner, hihi, och en som har åkt till malmö för att fira jul. Jag sörjer med henne för hon får inte typ spela dator -.-

 


Picture made by me!! Haha, får en sån härlig känsla att kunna skriva kursivt utan att behöva ha ett så stort mellanrum ^^Vad ska jag säga om min nya design? Hihi, jag gillar den jättemycket!

Just nu sönderspelar jag en låt i spotify :) Haha, jag chattar också med mina vänner :D Det är rikitgt skönt att få sluta skolan, det är inte direkt slut då, bara 3 veckors ledighet! Eftersom vi har en sån "stor" helg får vi ta hem våra datorer, visst är det bra? Jag utnyttjar den så mycket jag kan i skolan, haha, försöker alltid få möljlighet att få tillgång till datorn. Hihi!
Åhh, tiden flyger förbi för fort :( Jag vill inte dö fastän jag vet att man dör när man är 80 år gammal. Men tiden är ändå så kort...!
Vet ni? Jag ska byta ut bilden längst upp i bloggen där det står: Jag älskar twilight!. Det gör jag inte längre, Jag har gått över Twilight, en sak som jag trodde var omöljligt. Istället har jag förflyttat mig till Genom dina ögon som är också skriven av Stephenie Meyer. En annan bra författare är Melissa Marr som skriver om älvor.
Hahah, jag borde ha en bokblogg istället? Näe, nu är det för lång text, jag orkar inte skriva mer :)
2009-12-13 | 12:34:25
Latte+universeum :)


Jag har sagt att jag inte gillar kaffe förut va :)? Det gör jag fortfarande inte, hehe, men jag gillar "burkarna", så söta, hahaha, vilket resulterade att jag ritade de till såna örhängen. Ärligt talat, så har jag aldrig smakat på latte tror jag O.o, har antagligen bara druckit cappucino en gång i hela mitt liv :O
Nu är det till det vanliga stycket varför jag bloggar så sällan nu då ;) Jag hade inga läxor hela veckan så det var bra för jag var före de andra ;D Men förrigår gick jag till Universeum, gratis med hela klassen. Vi fick stanna där hur länge vi ville (tills stängning) för att vi hade universeum som sista lektion.
Jag har aldrig varit där och visste inte var det låg, den låg nära liseberg, och jag har varit i liseberg varje somrar, nästan varje vecka/dagar i sommaren men jag märkte inte att universeum låg BREDVID liseberg. Hhaha, jag har verkligen varit blind.
Jag gick över hela universeum då det var gratis och så märkte jag att jag tappade bort mina hemnycklar+skåpnyckel när jag skulle hem. Jag grät, ville inte gå igenom hela universeum, sen hittade jag de i receptionen...

Tur eller otur?
2009-12-08 | 10:16:34
Jag har språkval -.-'


Jag på bilden, det liknar inte mig, hehehe-
Hejsan, just nu är jag i skolan och få spela, ungefär då, för jag är snabbast :D Jag får göra vad jag vill med min mac! Hihihi, älskar att skolan skaffade sig en mac till alla (L)
2009-12-07 | 20:06:39
R O L I G T


Yooooooooooo! Hehehe, jag har varit i semester, NOT -.-' Önska jag var det, men näe, hehe, de senaste dagarna har jag varit närvarande vid datorn men jag har inte orkat bara :D Detta är trots allt inget jobb jag behöver göra... De senaste dagarna har jag läst en blogg, en väldig rolig sådan :D! --->Den livlösa banan aka Shiquitos
Och nu har jag tröttnat på min rosa design som är för färgglad vid den här månaden -.-' Så jag har gjort en ny bloggdesign som jag är mycket stolt över, mwheheheh.

Angående bilden... Den är slarvig gjord men söt va :D? Inspirerad av BANANES syster :)