2010-01-26 | 18:42:55
Tävling C(:
Hehe, nu har inte bloggat på LÄNGE igen, synd för mig... :( Men detta inlägg ska inte handla om mig, utan om tävlingen B-).
Jag är med och tävlar hos Avanna om ett "skin" till min macbook, hehe xD. Men jag skulle vilja designa en egen istället :D! Detta är min design--->
Jag har duschat för några timmar sedan x) Haha, sen kom jag på en tanke... Rakning! Eller hur man nu än stavar det. I alla fall så känner jag MÅNGA tjejer som rakar sig när de är 12 år gamla. Är det inte lite för tidigt? Eller kanske inte, haha, men jag vågar inte raka mina ben för jag är rädd, haha. Jag tycker det är onödigt att raka sina ben, och jag förstår inte vem som har sagt något liknande till hela världens tjejer om att det är självklart att man ska ha silkeslena ben.
Jag kan inte förklara hur jag tänker, det är såå svårt! Jag har faktiskt frågat vissa varför de rakar sina ben och de flesta svarar att det är fint men någon sa också att det är bara killar/män som har hår på benen.

KAN NÅGON FÖRKLARA FÖR MIG VARFÖR TJEJER RAKAR SINA BEN MEN INTE KILLAR? VAD ÄR DET SOM GÖR ATT HÅR PÅ BENEN ÄR ”MANLIGT”?

Löljligt inlägg xD?

2010-01-07 | 19:26:22
2010


Gillar bilden---> bokeh effekt, hehe xD


2010 skulle vara en ny början för vissa personer och så vidare... För mig är det bara som ett vanligt år. Och jag gillar inte början... Jag fick ont i magen sedan den 2 januari och jag vet inte varför. Troligen för att jag inte åt xD Men i alla fall så åkte smärtan till höger sida om naveln och jag blev lite orolig. Trodde att det var blindtarmsinfektion xO! Man skulle i så fall opereras omedelbart för annars skulle den sprängas osv. Mer vet jag inte men jag gick till en doktor som var en kirurg då. Han sa att jag inte hade blindtarmsinfektion för annars skulle jag ha jätteont men det känns som om jag har bara joggat efter maten.
Jag ska inte prata mer om min mage ;* Haha.
Skolan börjar om 6 dagar, gissa om jag är glad? Hahaha xD Retorisk fråga.
Jag önskade att jag har tillgång till photoshop i macen :( Men det har jag inte... :'(

Juste! Glömde berätta vad det är för väder just nu... Det är ISKALLT... Och min kompis samt min kusin som bor en timme ifrån mig är ute vid det här vädret... Galna? xD Det var -7 grader förut men nu är det -8 O_e Undrar om min kusin har åkt hem, hoppas det, mörkt, kallt, hahah, undrar om kusinen är ens hungrig..?

Jaja, ska kolla på simpsons nu :)