2009-10-30 | 23:45:09
Tick tackHar ni någonsin märkt hur snabbt tiden flyger förbi?
2009-10-23 | 22:42:13
Tears of a friendOk, jag hatar blogg.se, den är så trög :@! Varje gång jag VILL blogga så ska det minsann inte funka. Och när sajten går så har jag inga bilder för min data formaterades om. Jag sliter med bilden, programmet går sönder, starta om, snacka om otur!!!
Men nu är det höstlov så det är jag i alla fall glad för :D Ska blogga mer då :) De senaste veckorna har vi haft många olika läxor osv :'(

Som sagt, HÖSTLOV :D Yeey, jag ska till twiträff med mina vänner, ska bli roligt :D
Ska berätta mer efter den dagen :)

Ni kan väl också kommentera mer? (a)
2009-10-08 | 20:54:41
More than my life

2009-10-04 | 14:37:38
Ingen rubrik


Ett motiv som jag alltid ritar när jag har tråkigt.

SHUUUUUUUU EVERYONE ;)!
Jag vaknade kvart över tio idag, tidigt eller hur?! :O! Igår gick jag till stan med mina kusiner ^^ Vi gick till Åhléns först och jag prövade lite mascara. En av mina kusiner gjorde också det. Efter jag har testat mascaran tog jag bort den direkt för jag tycker det ser konstig ut och jag använder nästan (0.01%) aldrig smink :P.
Jag är jätteglad för igår fick jag välja en sak som kostade under 20 kr från en av mina äldre kusiner.
Gissa vad jag köpte :D? Haha, det är iallafall ingen tjej sak utan en penna, hahahaha! Men jag gillar det jag valde för jag valde en 8B penna. Hur mycket har jag längtat efter en sådan x]?
Vi gick i stan i typ 3 timmar! Mina ben kändes som spagetti, jag är verkligen inte född för att shoppa, haha, näe, det är inte min naturliga talang (synd) :'(

När vi har åkt hem från stan tänkte vi åka till mormor men vi stannade hemma hos en av mina kusiner. De andra gick till mormor men jag stannade tillsammans med en annan. Vi hade riktigt roligt tycker jag iallafall.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu sitter och jag chattar med mina kompisar och bloggar. Senare ska jag sticka till min kusin igen :D! Jag ska visa en bild som jag har ritat med min 8B penna snart, när jag är klar med den, det då, hehe... Mitt nuvarande projekt är att sticka en halsduk, jag tycker det är tidfördrivande (bra!).
Det verkar som om jag är på bra humör nu ju :D! Men så är det inte, haha, på fredag ska jag ha NO-prov och någon dag i veckan kommer jag ha ett MA-prov :(
Bye! Ska träna på provet, uppdaterar mer snart :D

2009-10-02 | 22:56:27
Vinter!


Linjer i Illustrator, målad i photoshop.


Yelloh alla bloggläsare :D! Hur många dagar har jag inte bloggat. Jag vet att det är länge men jag har inte lusten bara. Så många läxor har jag! Jag ska ha prov nästa vecka men jag ska inte gnälla om skolan, nädå.

Ha! Men jag ska gnälla om kylan..! Det är oktober. 1 oktober. Det är så kallt! Jag fryser i hela min kropp. På morgonen är 1 grader och sånt. Herregud, vintern kommer verkligen bli kall. Jag fryser av mina fötter nu :'( Hoppas mina tår håller, hehe.

På tal om 1 oktober så fyller min kusin 12 år idag. Och på tal om att fylla år blir jag rädd. Åren går så snabbt. om 5 år ska jag ut och jobba eller studera. Jag vågar inte tänka på det. Jag vågar inte tänka på framtiden, jag kommer att dö, mina släktingar kommer att dö... Ibland förstår jag verkligen inte meningen med livet, man föds, man lever, man jobbar, man dör... men jag är ändå glad att jag är född.
Usch, så jobbiga tankar, jag har ALRDIG fått såna tankar någonsin!

Jag har så många tankar inom mig men orkar inte säga ut det bara. Jag tänker också berätta en sak för de som inte har läst bloggen länge. Min beskrivning om mig själv. Mitt förnamn är SNÄLL. Mitt mellannamn är FEGIS. Mitt efternamn är LAT.

Jag har även märkt en sak :D! Jag har blivit bättre på att skriva, hehe! Credist to me please ^^