Picture made by me!! Haha, får en sån härlig känsla att kunna skriva kursivt utan att behöva ha ett så stort mellanrum ^^Vad ska jag säga om min nya design? Hihi, jag gillar den jättemycket!

Just nu sönderspelar jag en låt i spotify :) Haha, jag chattar också med mina vänner :D Det är rikitgt skönt att få sluta skolan, det är inte direkt slut då, bara 3 veckors ledighet! Eftersom vi har en sån "stor" helg får vi ta hem våra datorer, visst är det bra? Jag utnyttjar den så mycket jag kan i skolan, haha, försöker alltid få möljlighet att få tillgång till datorn. Hihi!
Åhh, tiden flyger förbi för fort :( Jag vill inte dö fastän jag vet att man dör när man är 80 år gammal. Men tiden är ändå så kort...!
Vet ni? Jag ska byta ut bilden längst upp i bloggen där det står: Jag älskar twilight!. Det gör jag inte längre, Jag har gått över Twilight, en sak som jag trodde var omöljligt. Istället har jag förflyttat mig till Genom dina ögon som är också skriven av Stephenie Meyer. En annan bra författare är Melissa Marr som skriver om älvor.
Hahah, jag borde ha en bokblogg istället? Näe, nu är det för lång text, jag orkar inte skriva mer :)
Kommentarer
Postat av: Monica

Ändå samma författare :)

2009-12-20 @ 22:55:39
Postat av: My

SVAR: .. jag vet inte varför hahaha. Du borde kanske fråga en läkare eller lisa ;p. Lisa vet mer än mig..

2009-12-21 @ 09:27:13
URL: http://meeimei.blogg.se/
Postat av: My

SVAR: ....

2009-12-21 @ 14:25:18
URL: http://meeimei.blogg.se/
Postat av: Shiquitos

TWILIGHT ÄÄGER!! .,

2009-12-21 @ 15:07:49
URL: http://shiquitos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback