2013-05-18 | 20:16:27
2013 Maj :) ♥
Kort sammanfattat:
  • Nationella provet på läsförståelsen och hörförståelsen i engelska gick svinbra! Fick ett A ^^ 
  • Kemiprovet för termokemi och redoxreaktioner gick mycket bättre än förväntat.
  • "Bara" fysikprovet (som jag fortfarande inte har pluggat på), de tre nationella delarna i matten och samhällsinlämning kvar! Fast jag får inte glömma fältundersökningen som jag ska ha i biologi också - failar jag där blir det inget A för mig i biologi. Fittbiologi, uääh.
  • Femte juni är sista dagen för mig skolan :D!! Sedan återstår två år kvar, sjukt hur snabbt tiden går.
  • Värmen har återvänt på riktigt nu! Igår var jag i Kristineberg där forskningscentret för marin forskning låg och två forskare föreläste om havets försurning (ett ämne som får för lite publicitet tyvärr). Dum som jag var hade jag på mig klänning och fryste rätt så mycket... ^^ Men lite längre in i land var det varmt och skönt ♥. 28 grader :D!
  • Idag har jag firat Annas födelsedag genom att vandra runt i stan utan något mål i sikte. Vi köpte Bubbletea (mmm...♥och kollat på göteborgsvarvet. Tagit kort vid kajen och njutit av det fuktiga vädret. Spårvagnen jag tog på vägen hem hade ett slaget fönsterruta så vinden kunde kyla ner värmen i vagnen. Gött!
  • LIVET RULLAR!
  • Och man får mixed signals, what to do?! ^^
 
1) Jag var i Liseberg med min lillebror för att fira hans födelsedag - mamma bjöd på det, snällt av henne! 2) En liten sketch jag skissade på när jag var på väg mot Lysekil och forskningscentret. Gillar ljuset :D
 
Göteborgsvarvet, riktigt mäktigt att så många springer och kämpar i det fuktiga vädret på minst 25 grader ^^! Det duggregnade på vissa ställen och på andra ska det tydligen ha ösregnat.
 
Två vackra bilder på födelsedagsbarnet vid kajen i Göteborg :D Hoppas Anna, känd som den allsmäktige Shiquitos genom tiderna, har haft en rolig avslappnande födelsedag!
 
Kul att jag har slutat med att fördölja mitt ansikte men vem bryr sig nu för tiden om säkerhet och integritet liksom? Haha, men detta foto bevisar att filter gör otroliga mirakel för mitt ansikte ^_^
 
Kommentarer
Postat av: luannvp16

My unruffled protrude:
http://christie.web.telrock.net

2018-08-22 @ 20:01:25
URL: http://john.projects.telrock.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback