Och jag var en kaniiin, hahah, hade på mig en tröja jag sydde i syslöjden :3me... ahahah


och mina vänner som hade awesome outfits!
2012-10-20 | 15:11:13
Hotel Transylvania
Kollade på film med lillebror nyss :D den var asbra o rolig!
2012-10-18 | 13:27:57
Torsdag 121018
Idag har jag varit prick 16 år och 4 månader gammal och jag har också skippat idrottslektionen... Men det var för att jag var för trött, så jag skulle inte ha orkat med spinning. Mycket och extra sömn för en gångs skull är extremt skönt.

Nu är jag påväg ut till stan för att gå till min sista lektion, kemi-laboration :D vi ska laborera med olika ämnen för att ta reda på olika densiteter. Rätt okej skulle jag säga, men slutar runt 4...
2012-10-16 | 22:55:28
PLUGGA
Försöker plugga på biologi då... xD


2012-10-16 | 12:47:22
Skolfotografering


2012-10-13 | 13:27:12
Fortsättning på fredag
Gårdagen var rolig minst sagt. När jag var på väg hem insåg jag att det var en fredag och inte en lördag - fast det kändes inte alls så. Jag hade gjort så otroligt mycket på en vanlig fredag så att det kändes orealistiskt.
 
Tog på mig mina klackar för det var en kort sträcka och vill vara lite lång, hehe... Så jag och Cindy gick hem till henne och hon fixade maten. Det skulle bli någon köttfärssås med pasta och jag hjälpte Cindy med diverse uppgifter som var ganska enkla men a pain in the ass... Hahaha, eller pain in the eyes skulle vara mer exakt. Vi båda hackade löken och det var hemskt (jag lagar aldrig hemma så hackar sällan lök). Hennes bror kom ner och frågade oss om vi hade bråkat, haha, tårarna rann bara på!
 
Sedan kollade vi på filmen Upp och jag tycker så synd om den gamla mannen :( Fast som tiden gick blev jag mer och mer flummig och började ta bilder och redigera dem i appen, haha.
 
Efter det var Cindy snäll att gå med mig hem och hennes lillebror fick följa med henne, haha, så vi tre promenerade och de gick in i Lidl för att köpa snacka, yum.
 
Aja, det var nog dagen och efteråt satte jag mig framför datorn och chattade som jag alltid brukar göra. Har seriöst inget liv och det är sorgligt.
 
Måste bara nämna att när jag var på väg hem från min skola stötte jag på en lärare från mitt gymnasium. Han ursäktade sig på engelska och då insåg jag att han inte kunde mycket svenska och självklart blev jag nyfiken på engelska människor. Han påminde mig läskigt om min teknik-lärare i grundskolan, fast det visade sig att han kom från USA och inte Storbritannien. Hursomhelst, konversationen flöt på och jag frågade vad han tyckte om Sverige och hur det skiljde sig från USA. Till min stora förvåning fick jag reda på att normerna, beteendet och väldigt mycket skiljde, för jag hade alltid fått för mig att Sverige var Lilla USA. Men nu när man väl tänker efter så är väl Sverige en aning (eller extremt mycket) kall och passiv. Han gav ett exempel på att folk oftast brukade inte prata med människor de inte kände så det jag gjorde var, citation: It's very unSwedish of you.

Det var roligt, dagen var rolig, och nu ser jag framemot för en rolig lördag likaså!
 
2012-10-12 | 15:09:07
Det är freeedag mhhhhmmhmmm
Tjaaa, dagen var ju rätt blandat - började med mig trött gåendes till hållplatsen samtidigt som min näsa håller på att frysa av...! Kom precis i tid till mattelektionen och höll på att somna där samt svenska lektionen. Nu när jag tänker tillbaka undrar vad vi ens gjorde i svenskan? Just ja, argumentation och debattartiklar. Jag måste förbättra min argumentationsförmåga, heh. Är lat av mig och bryr mig oftast inte om att argumentera utan ignorerar problemet. Låter inte särskilt bra, hahaha.
 
Som igår kunde jag inte låta bli Line Camera för den är så beroende framkallande. Finns så många människor och variationer att skapa :D Bortsett från det började jag och Nina bli hemskt nervösa inför en debatt vi skulle hålla i engelskan. Jag hade inte övat alls förrän igår på kvällen (!) men mitt tal var runt 40 sek ifall jag drog ut det medvetet.
 
Det gick rätt så bra, vi diskuterade om könsroller borde existera och båda parterna lyckades övertyga publiken lika väl. Vår grupp fick ett A, men som läraren sa ska man ta betyget med en nypa salt då det är svårt för henne som lärare att bedöma. Aja, nu är det FREDAG så jag ska försöka hålla mig borta från skol-relaterade saker - borde väl inte vara så svårt?
 
Kommande planer? Jag ska hem till Cindy och där ska vi chilla och förhoppningsvis titta på filmen Upp. Jag ÄR efterbliven när det gäller populära filmer (Grease - typ 20 år efteråt började jag se den) och Harry Potter (som jag började på i slutet av 2010).
 
TAGGAD!!!
 
I'm out.
 
 
2012-10-11 | 21:36:00
Goddagens alla gubbar o gummor!
Nu har man väl det rätt tråkigt trots läxan som står och väntar på en. Men nästan allt är roligare än att plugga. Tja, borde konstatera att jag nu går i Mikael Elias och kunde inte ha varit mer nöjd! Idag har jag inte haft lektioner i Mikael Elias då kemi-lektionen var till för att skriva labbrapport och idrotten till en undersökning. Istället för att njuta av en ledig dag väljer jag att gå till Hvitfeldtska och ha lektioner där med mina vänner som går i ekonomi.
 
Det är så att min vän föraktar skolan så mycket och jag blir väldigt nyfiken om hur det verkligen är i Hvitfeldtska så jag tänkte att jag kunde lika gärna ta tillfället i akt. Och alla hennes påståenden om Hvit stämmer in.
 
Hahaha, jag dör av att tänka på alla bilder som jag och hon mestadel tagit kort på! Flummiga bilder på oss med boobs on fire, pedo looks etc. Line Camera är bäst, så är det bara.Åh, hur jag bara önskade att jag kunde lägga upp bilderna men de kommer tyvärr skrämma skiten ur er (non-existent läsare). Men en eller två bilder kan jag la bjuda på :D!


 
#1: En sån där flummig bild på Cindy (dvs. min vän) och mig själv under ekonomi lektionen, haha, Line Camera är en riktig bra tidsfördrivare. #2: Och en normal bild då tagen av Lisa med mig, Cindy, Vicki och Anna :D.